Kyllingesalat
7. marts 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Den her mættende måltidssalat med blåskimmelost, rucola og vindruer er god til både aftensmad og frokost. Du kan bruge en rest kød, der er tilovers fra en anden dag, eller stege et par kyllingebrystfileter eller svinekoteletter til formålet.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kyllingebryst i olivenolie. Skær det i mundrette stykker.
Kog linser efter pakkens anvisning. Skyl dem i koldt vand, og lad dem afdryppe.
Halvér vindruer, og hak persille fint (gem lidt til servering). Bland alle ingredienserne til salaten.
Pisk olivenolie, balsamico og dijonsennep. Bland finthakket rødløg i, og smag til med oregano, salt og peber.
Vend dressingen med salaten.
Drys grofthakkede valnødder, og pluk blå ost over salaten. Servér med lidt persille på toppen og en skive flute ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk