Kyllingeruller med pesto, bacon og knuste kartofler

24. august 2021 af .

Foto: columbus leth

Pesto og bacon giver kyllingekødet ekstra smag, og så ser det samtidig flot ud at servere skiver af kyllingeruller på tallerkenen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand i 10 minutter. Afdryp kartoflerne, og lad dem dampe lidt af.
Tænd ovnen på 200°.
Læg kartoflerne i et ovnfad, og giv dem et let tryk med en gaffel. Dryp olie over kartoflerne, krydr med rosmarin, salt og peber, og drys med friskrevet parmesan og hakket persille. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde.
Skær kyllingebrystfileterne igennem på langs, og bank dem let flade. Smør kyllingestykkerne med pesto, krydr med salt og peber, og rul dem sammen med 1-2 skiver bacon omkring, afhængigt af størrelsen.
Steg kyllingerullerne i olie på en pande ved middel varme i 12-15 minutter i alt, til kødet er gennemstegt, og baconen er sprød på alle sider.
Skyl og snit spidskålen fint. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skyl æblet, og skær det i tynde skiver.
Rør olie, citronsaft, sennep og honning sammen i en skål, og krydr med salt og peber. Vend dressingen sammen med spidskål, avocado og æbler, og anret salaten i en skål drysset med ristede pinjekerner.
Skær kyllingerullerne i mindre stykker, og servér dem med knuste kartofler og spidskålssalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar