Kyllingepilaf med ristede gulerødder

Du skal grave dybt i krydderiskuffen, for der skal masser af forskellige krydderier i retten til at give den helt rigtige smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Bland alle ingredienserne til krydderiblandingen.
Tør kyllingestykkerne, smør dem ind i olivenolie, og gnub 1 spsk. af krydderiblandingen ind i skindet.
Skyl chilien, fjern kernerne, og hak den fint. Pil løget, og skær det i grove skiver. Skræl og hak ingefær. Pil hvidløg, og skær det i tynde skiver. Skrub eller skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.
Læg chili, løg, ingefær, hvidløg og gulerødder i et stort ovnfast fad, og vend med olie og resten af krydderiblandingen. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til gulerødderne begynder at blive gyldne i kanterne.
Tag fadet ud af ovnen, tilsæt ris, bouillon og tomatpuré, og rør rundt. Læg kyllingelårene i fadet, og sæt det i ovnen i yderligere i 35 minutter, indtil kødet er gennemstegt, og risene møre.
Top med rosiner og persille, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
10. juni 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar