Kyllingepie med skinke, porrer og ærter

Kyllingepie er ægte hyggemad, når det er allerbedst! Servér det en kold aften, hvor du har brug for lidt ekstra varme og omsorg. Skal det gå stærkt, kan du bruge færdigkøbt butterdej som låg.

Kyllingepie med skinke, porrer og ærter
31-60 min.

(1)

May 25, 2021 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hviletid, tærtedej: 30 minutter.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 tærteform, 24 cm i diameter.

Sådan gør du

Tip!

Hvis du har tærtedej i overskud, kan du bruge det til at dekorere tærtelåget med f.eks. små blade, stjerner eller lignende.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'