Kyllingenuggets med ovnfritter og spidskålssalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Skal de barnlige sjæle forkæles ekstra til aften, så servér sprøde kyllingenuggets med lækre ovnfritter.
Bemærk
Bagetid: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, skær dem i tykke både, og vend dem med olie, salt og peber.
Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen ved 220º i ca. 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Skær kyllingefilet i store tern, vend dem i durummel, herefter i sammenpisket æg og så igen i durummel. Krydr med salt og peber. Steg dem i olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte.
Skyl spidskålen, og snit den helt fint. Hak chilien fint (fjern kernerne),og bland det med kålen i en skål.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over spidskålen. Vend godt rundt, og drys med peanuts og mynte.
Server som tilbehør til nuggets og ovnfritter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: De sprødeste kyllingenuggets