Kyllingenuggets med dip

21. juli 2022 af .

Foto: Peter Kam

Intet slår en portion hjemmelavede nuggets! Servér evt. en blandet grøn salat samt sprøde ovnkartofler til retten.

Bemærk
Marinering: Mindst 3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingebrystfileterne i store mundrette tern. Bland kærnemælk og salt i en skål, og vend kyllingestykkerne i marinaden. Dæk skålen til, og sæt den på køl i mindst 2 timer (gerne længere).
Tag skålen med kylling ud fra køl. Bland rasp, spidskommen, paprika, salt og peber i en dyb tallerken. Pisk æg sammen i en anden dyb tallerken.
Afdryp kyllingestykkerne, og vend dem først i æg og dernæst i rasp. Læg dem på et fad, og dæk fadet med husholdningsfilm. Sæt fadet på køl i 1 time.
Tænd ovnen på 200°. Fordel de panerede kyllingestykker på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 25 minutter, til de er gyldne, sprøde og gennemstegte – vend dem undervejs.
Rør mayonnaise, sennep og honning sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Top med klippet karse, og servér som dip til dine kyllingenuggets.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar