Kyllingenuggets med cremet pastasalat
11. juni 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Hjemmelavede nuggets bliver både sprøde, møre og saftige og er en sikker familiefavorit.
Bemærk
Marinering: Mindst 1 time (gerne længere).
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingeinderfileterne i halve. Rør vand, olie, mel, tomatpuré, farin og krydderier sammen i en skål, og vend kyllingestykkerne i marinaden. Lad kødet trække i mindst 1 time på køl.
Hæld pankoraspen i en skål. Tag kyllingestykkerne op af marinaden, og vend dem i raspen én ad gangen, så de er helt dækkede.
Steg de panerede kyllingestykker i olie på en pande i 3-5 minutter på hver side, til kødet er gennemstegt.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Hæld ærterne i en skål, og hæld kogende vand over. Afdryp straks. Afdryp majsene.
Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, karry og honning sammen til en dressing i en skål. Smag til med salt og peber.
Vend dressingen sammen med pasta og grøntsager, og anret den i en skål. Pynt salaten med friske basilikumblade, og servér med sprøde kyllingenuggets.
Tip!
Hold evt. dine kyllingenuggets varme på en bageplade med bagepapir i ovnen ved 100°, mens du laver pastasalaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lækker opskrift på pastasalat