Kyllingenuggets med cremet pastasalat

11. juni 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Hjemmelavede nuggets bliver både sprøde, møre og saftige og er en sikker familiefavorit.

Bemærk
Marinering: Mindst 1 time (gerne længere).

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingeinderfileterne i halve. Rør vand, olie, mel, tomatpuré, farin og krydderier sammen i en skål, og vend kyllingestykkerne i marinaden. Lad kødet trække i mindst 1 time på køl.
Hæld pankoraspen i en skål. Tag kyllingestykkerne op af marinaden, og vend dem i raspen én ad gangen, så de er helt dækkede.
Steg de panerede kyllingestykker i olie på en pande i 3-5 minutter på hver side, til kødet er gennemstegt.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Hæld ærterne i en skål, og hæld kogende vand over. Afdryp straks. Afdryp majsene.
Rør mayonnaise, cremefraiche, sennep, karry og honning sammen til en dressing i en skål. Smag til med salt og peber.
Vend dressingen sammen med pasta og grøntsager, og anret den i en skål. Pynt salaten med friske basilikumblade, og servér med sprøde kyllingenuggets.

Tip!

Hold evt. dine kyllingenuggets varme på en bageplade med bagepapir i ovnen ved 100°, mens du laver pastasalaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar