Kyllingenuggets med cornflakes i ovn
17. november 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Fastfood kan sagtens laves uden for mange kalorier og stadig bevare den uimodståelige smag og sprødhed. I denne opskrift er de lækre kyllingenuggets panerede i cornflakes og bagt i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° varmluft. Skrub kartoflerne, og skær dem i stave. Vend dem med olie og salt, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Skær kyllingebrystfileter i mundrette stykker. Knus cornflakes i en foodprocessor, eller læg dem i en pose, og knus dem med en kagerulle.
Vend kyllingestykkerne i en blanding af majsmel og salt. Vend dem derefter i sammenpisket æg og til sidst i knuste cornflakes.
Fordel de panerede nuggets på en ny bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ovnen sammen med kartoflerne i ca. 15 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.
Bland alle ingredienserne sammen, og smag til.
Skyl og pluk salaten. Skræl gulerødder, skyl agurk, og skær begge dele i stave.
Servér nuggets med ovnbagte kartofler, barbecuesauce, grøntsagsstave og salatblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: De sprødeste kyllingenuggets