Kyllingelevermousse med kapers og cornichoner
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
En lækker lille velkomstsnack, som kan forberedes god tid i forvejen.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil skalotteløget, og hak det helt fint. Opvarm en pande med olivenolie, og steg løget, men uden at det tager farve.
Bind timian, rosmarin og laurbærblad sammen til en krydderbuket, og læg den på panden sammen med kyllingeleveren. Brun kyllingeleveren godt på alle sider.
Hæld portvin på panden, og ryst panden godt. Lad al alkoholen fordampe, og kog, til væden på panden har en sirupsagtig konsistens. Krydr med salt og peber. Afkøl kyllingeleveren, til den er lun. Fjern krydderbuketten.
Skær smørret i tern, og læg det i en foodprocessor. Blend de lune stykker kyllingelever med smørret, til det er cremet og ensartet. Hæld moussen i en skål, og afkøl.
Sæt kyllingelevermousse, brød, cornichoner og kapers frem på bordet, og lad gæsterne forsyne sig.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk