Kyllingelarb med nudler og kål

7. april 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Larb er en traditionel thailandsk varm salat, der ofte indeholder kød. I Thailand er den ofte godt stærk, men du kan justere chilistyrken efter dit behov. Hurtigt, nemt og lækkert!

Ingredienser

Sådan gør du

Snit spidskål, rødkål og grønkål, og skyl det i en sigte.
Kog nudlerne i en gryde efter anvisningen på pakken.
Hak ingefær. Skyl og hak chili. Pil og hak hvidløg og bananskalotteløg.
Svits kødet i sesamolie på en varm pande sammen med ingefær, hvidløg, chili og løg.
Pisk sukker, limesaft, olie og fiskesauce sammen i en stor skål, og vend de varme nudler i.
Vend kålen i nudlerne, fordel det på tallerkener, og anret kødet over. Pynt evt. med lidt koriander på toppen, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar