Kyllingelarb med nudler og kål
7. april 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Larb er en traditionel thailandsk varm salat, der ofte indeholder kød. I Thailand er den ofte godt stærk, men du kan justere chilistyrken efter dit behov. Hurtigt, nemt og lækkert!
Ingredienser
Sådan gør du
Snit spidskål, rødkål og grønkål, og skyl det i en sigte.
Kog nudlerne i en gryde efter anvisningen på pakken.
Hak ingefær. Skyl og hak chili. Pil og hak hvidløg og bananskalotteløg.
Svits kødet i sesamolie på en varm pande sammen med ingefær, hvidløg, chili og løg.
Pisk sukker, limesaft, olie og fiskesauce sammen i en stor skål, og vend de varme nudler i.
Vend kålen i nudlerne, fordel det på tallerkener, og anret kødet over. Pynt evt. med lidt koriander på toppen, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk