Kyllingelarb med nudler og kål

Larb er en traditionel thailandsk varm salat, der ofte indeholder kød. I Thailand er den ofte godt stærk, men du kan justere chilistyrken efter dit behov. Hurtigt, nemt og lækkert!

Kyllingelarb med nudler og kål
0-30 min.

(1)

7. april 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen

Ingredienser

personer

Kyllingelarb med nudler og kål

spidskål
½
frisk rødkål
¼
1 stor håndfuld frisk grønkål
hakket kyllingekød
250 g
fuldkornsnudler
100 g
frisk ingefær
3 cm
friske røde chilier
1
hvidløg
1 fed
bananskalotteløg
1
ristet sesamolie
2 tsk.
sukker
1 tsk.
limesaft
1 spsk.
solsikkeolie
1 spsk.
fiskesauce
1 spsk.
frisk koriander

Sådan gør du

Kyllingelarb med nudler og kål

Snit spidskål, rødkål og grønkål, og skyl det i en sigte.
Kog nudlerne i en gryde efter anvisningen på pakken.
Hak ingefær. Skyl og hak chili. Pil og hak hvidløg og bananskalotteløg.
Svits kødet i sesamolie på en varm pande sammen med ingefær, hvidløg, chili og løg.
Pisk sukker, limesaft, olie og fiskesauce sammen i en stor skål, og vend de varme nudler i.
Vend kålen i nudlerne, fordel det på tallerkener, og anret kødet over. Pynt evt. med lidt koriander på toppen, og servér straks.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'