Kyllingelarb med nudler og kål
Larb er en traditionel thailandsk varm salat, der ofte indeholder kød. I Thailand er den ofte godt stærk, men du kan justere chilistyrken efter dit behov. Hurtigt, nemt og lækkert!

0-30 min.
(1)
7. april 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen
Ingredienser
personer
Kyllingelarb med nudler og kål
- spidskål
- ½
- frisk rødkål
- ¼
- 1 stor håndfuld frisk grønkål
- hakket kyllingekød
- 250 g
- fuldkornsnudler
- 100 g
- frisk ingefær
- 3 cm
- friske røde chilier
- 1
- hvidløg
- 1 fed
- bananskalotteløg
- 1
- ristet sesamolie
- 2 tsk.
- sukker
- 1 tsk.
- limesaft
- 1 spsk.
- solsikkeolie
- 1 spsk.
- fiskesauce
- 1 spsk.
- frisk koriander
Sådan gør du
Kyllingelarb med nudler og kål
Snit spidskål, rødkål og grønkål, og skyl det i en sigte.
Kog nudlerne i en gryde efter anvisningen på pakken.
Hak ingefær. Skyl og hak chili. Pil og hak hvidløg og bananskalotteløg.
Svits kødet i sesamolie på en varm pande sammen med ingefær, hvidløg, chili og løg.
Pisk sukker, limesaft, olie og fiskesauce sammen i en stor skål, og vend de varme nudler i.
Vend kålen i nudlerne, fordel det på tallerkener, og anret kødet over. Pynt evt. med lidt koriander på toppen, og servér straks.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner