Kyllingelår og spaghetti med ricotta

16. juli 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Kyllingelår med cremet spaghetti tager kun en halv time, fra du går i gang, til maden står på bordet. Det er nem og lækker hverdagsmad, når det er bedst!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Krydr kyllingelårene med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad.
Steg dem i ovnen i ca. 35 minutter, eller indtil kødet er gennemstegt.
Skyl og skræl gulerødderne. Lav tynde bånd af dem med en kartoffelskræller. Læg dem i isvand, og stil dem til side.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Pil og pres hvidløgene. Hak timian fint. Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Steg hvidløg og timian i olie i en dyb pande. Tilsæt ricotta, citronsaft, citronskal og parmesan, og rør godt. Smag til med salt og peber, og vend spaghettien i saucen.
Hæld isvandet fra gulerodsbåndene, og vend dem i spaghettien. Drys med parmesan og timian, og servér med kyllingen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar