Kyllingelår og spaghetti med ricotta
16. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Kyllingelår med cremet spaghetti tager kun en halv time, fra du går i gang, til maden står på bordet. Det er nem og lækker hverdagsmad, når det er bedst!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Krydr kyllingelårene med salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad.
Steg dem i ovnen i ca. 35 minutter, eller indtil kødet er gennemstegt.
Skyl og skræl gulerødderne. Lav tynde bånd af dem med en kartoffelskræller. Læg dem i isvand, og stil dem til side.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Pil og pres hvidløgene. Hak timian fint. Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Steg hvidløg og timian i olie i en dyb pande. Tilsæt ricotta, citronsaft, citronskal og parmesan, og rør godt. Smag til med salt og peber, og vend spaghettien i saucen.
Hæld isvandet fra gulerodsbåndene, og vend dem i spaghettien. Drys med parmesan og timian, og servér med kyllingen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk