Kyllingelår og mexicansk rissalat med sorte bønner
Sorte bønner og majs fra dåse er billige råvarer, der sammen med rødløg og avocado giver en god og fyldig rissalat. Kyllingelår er en billig udskæring, der ikke vælter budgettet.

0-30 min.
(5)
27. oktober 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Kyllingelår
- kyllingelår
- 12
- barbecuesauce
- 1 dl
- salt og peber
Mexicansk rissalat
- ris
- 3 dl
- rødløg
- 1
- avocadoer
- 2
- sorte bønner
- 1 dåser
- løse majs (fra dåse)
- 150 g
Dressing
- olivenolie
- 3 spsk.
- æbleeddike
- 2 spsk.
- flydende honning
- 2 tsk.
- sød chilisauce
- 1 spsk.
- salt og peber
Til servering
- tortillachips
- 125 g
Sådan gør du
Kyllingelår
Tænd ovnen på 200°. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle.
Fordel kyllingelårene på en bageplade med bagepapir, pensl dem med barbecuesauce, og krydr med salt og peber.
Steg kyllingelårene i ovnen i ca. 35 minutter, til de er gennemstegt.
Mexicansk rissalat
Kog risene efter anvisningen på emballagen. Afkøl.
Pil rødløget, og hak det fint. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skyl og afdryp bønner og majs.
Dressing
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en stor skål. Vend afkølede ris, rødløg, avocado, bønner og majs sammen med dressingen.
Servering
Servér de stegte kyllingelår med mexicansk rissalat og tortillachips.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner