Kyllingelår og mexicansk rissalat med sorte bønner
27. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Sorte bønner og majs fra dåse er billige råvarer, der sammen med rødløg og avocado giver en god og fyldig rissalat. Kyllingelår er en billig udskæring, der ikke vælter budgettet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle.
Fordel kyllingelårene på en bageplade med bagepapir, pensl dem med barbecuesauce, og krydr med salt og peber.
Steg kyllingelårene i ovnen i ca. 35 minutter, til de er gennemstegt.
Kog risene efter anvisningen på emballagen. Afkøl.
Pil rødløget, og hak det fint. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skyl og afdryp bønner og majs.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en stor skål. Vend afkølede ris, rødløg, avocado, bønner og majs sammen med dressingen.
Servér de stegte kyllingelår med mexicansk rissalat og tortillachips.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk