Kyllingelår og mexicansk rissalat med sorte bønner

Sorte bønner og majs fra dåse er billige råvarer, der sammen med rødløg og avocado giver en god og fyldig rissalat. Kyllingelår er en billig udskæring, der ikke vælter budgettet.

Kyllingelår og mexicansk rissalat med sorte bønner
0-30 min.

(5)

27. oktober 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Kyllingelår

kyllingelår
12
barbecuesauce
1 dl
salt og peber

Mexicansk rissalat

ris
3 dl
rødløg
1
avocadoer
2
sorte bønner
1 dåser
løse majs (fra dåse)
150 g

Dressing

olivenolie
3 spsk.
æbleeddike
2 spsk.
flydende honning
2 tsk.
sød chilisauce
1 spsk.
salt og peber

Til servering

tortillachips
125 g

Sådan gør du

Kyllingelår

Tænd ovnen på 200°. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle.
Fordel kyllingelårene på en bageplade med bagepapir, pensl dem med barbecuesauce, og krydr med salt og peber.
Steg kyllingelårene i ovnen i ca. 35 minutter, til de er gennemstegt.

Mexicansk rissalat

Kog risene efter anvisningen på emballagen. Afkøl.
Pil rødløget, og hak det fint. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skyl og afdryp bønner og majs.

Dressing

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en stor skål. Vend afkølede ris, rødløg, avocado, bønner og majs sammen med dressingen.

Servering

Servér de stegte kyllingelår med mexicansk rissalat og tortillachips.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'