Kyllingelår og mexicansk rissalat med sorte bønner

27. oktober 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Sorte bønner og majs fra dåse er billige råvarer, der sammen med rødløg og avocado giver en god og fyldig rissalat. Kyllingelår er en billig udskæring, der ikke vælter budgettet.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Dup kyllingelårene tørre med køkkenrulle.
Fordel kyllingelårene på en bageplade med bagepapir, pensl dem med barbecuesauce, og krydr med salt og peber.
Steg kyllingelårene i ovnen i ca. 35 minutter, til de er gennemstegt.
Kog risene efter anvisningen på emballagen. Afkøl.
Pil rødløget, og hak det fint. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Skyl og afdryp bønner og majs.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en stor skål. Vend afkølede ris, rødløg, avocado, bønner og majs sammen med dressingen.
Servér de stegte kyllingelår med mexicansk rissalat og tortillachips.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar