Kyllingelår og kartoffelsalat med spidskål
24. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Servér disse lækre krydrede kyllingelår med en skøn kartoffelsalat i ny forklædning med frisk spidskål og knasende kerner. Dét er en en ret, både store og små vil sætte pris på.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad, og dryp med olie. Krydr med karry, salt og peber.
Steg kyllingelårene møre og gyldne i ovnen i 35-40 minutter.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Skær de kogte kartofler i halve. Pil løget, og hak det fint.
Steg løget i olie på en pande i 2 minutter. Tilsæt kartofler, spidskommen og gurkemeje, vend det hele godt rundt, og steg i 5-6 minutter.
Tilsæt græskarkerner og birkes. Skyl og hak krydderurterne, og snit spidskålen fint. Riv citronskallen fint.
Vend det hele sammen med kartoflerne, og servér salaten til de stegte kyllingelår.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk