Kyllingelår og grønkålssalat med bagte gulerødder

3. marts 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Sprøde kyllingelår er et sikkert hit hos både store og små, og sammen med den smukke salat bliver alle sanser tilfredsstillet.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200° varmluft. Pensl kyllingelårene med olie, og krydr med paprika, salt og peber. Fordel kyllingelårene på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 40 minutter, til de er gennemstegte, og skindet er sprødt.
Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, vend dem med olie, og krydr med spidskommen, salt og peber. Sæt bagepladen med gulerødderne i ovnen til kyllingelårene i de sidste 20 minutter af stegetiden, og bag dem, til de er gyldne.
Skyl og hak grønkålen. Bank kernerne ud af granatæblet. Kassér de hvide hinder.
Rist pinjekernerne gyldne på en varm og tør pande. Afkøl.
Rør olie, eddike og honning sammen til en dressing i en skål, og krydr med salt og peber. Vend dressingen sammen med grønkålen, og kram den godt med hænderne, så kålen bliver mør.
Vend grønkålen sammen med bagte gulerødder, og drys med granatæblekerner og pinjekerner.
Servér stegte kyllingelår med grønkålssalat og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar