Kyllingelår og broccolisalat med druer
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Prøv en moderne udgave af den velkendte broccolisalat – udskift rosiner med friske druer og bacon med serranoskinke.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl broccoli, skær den i små buketter, og kog et par minutter i saltet vand. Lad det køle af.
Tænd ovnen på 175°. Læg kyllingelårene i et ovnfad. Dryp olivenolie over, og drys med salt og peber.
Steg dem i ovnen i 30 minutter, til skindet er sprødt, og kødet er gennemstegt.
Fordel skiverne af serranoskinke på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem ved 175° i ca. 5 minutter, til de er sprøde.
Rist solsikkekernerne på en tør pande.
Skyl og halvér vindruerne. Hak rødløget fint.
Rør skyr, mayonnaise, hvidvinseddike, salt og peber sammen til en dressing. Bland broccoli, solsikkekerner, vindruer og rødløg i en stor salatskål, og vend dressingen i salaten.
Bræk skinken i stykker, og drys den over salaten. Servér sammen med kyllingelår og brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste broccolisalat!