Kyllingelår med salvie og parmaskinke
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Pak dine kyllingelår ind i salvieblade og paramskinke, og få det lækreste kød.
Bemærk
Ovntid: Ca. 35 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingelårene i en bradepande. Læg et salvieblad oven på en skive parmaskinke, og vikl det rundt om kyllingelårene. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Steg kyllingelårene i ovnen i ca. 35 minutter, til de er sprøde og gennemstegte.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
Bræk den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér den. Kog aspargesene sammen med kartoflerne de sidste 3-4 minutter af kartoflernes kogetid.
Hæld vandet fra i et dørslag. Skyl med koldt vand, så aspargeserne bevarer den flotte grønne farve.
Rør balsamico sammen med olivenolie, salt og peber, og vend kartofler og asparges rundt i dressingen. Drys med friskhøvlet parmesan og masser af kørvel.
Tip!
Pak madpapir og en elastik omkring enderne af de varme kyllingelår, så er de nemmere at holde på.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk