Kyllingelår med polentafritter, bagte tomater og aïoli
Kyllingelår med polentafritter er nem og lækker aftensmad! Afkølet polenta kan skæres ud og steges som pomfritter – fritterne er lette at lave, og så smager de helt fantastisk – særligt når de dyppes i aïoli.
![Kyllingelår med polentafritter, bagte tomater og aïoli](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/kyllingelar-med-polentafritter-bagte-tomater-og-aioli_736.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.4385986328125&fp-z=1)
0-30 min.
(1)
May 31, 2018 af Emma MartinyFoto: Nina Malling
Bemærk:Hviletid: Mindst 2 timer.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner