Kyllingelår med peberfrugt-caprese
17. januar 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Udskift tomaterne i din capresesalat med bagte peberfrugter for en anderledes og fyldig smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Gnid kyllingelårene med olivenolie, timian, salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen i ca. 35 minutter, eller indtil kyllingelårene er gennemstegt.
Kog speltkernerne efter anvisningen på posen.
Rens peberfrugterne, og skær dem i kvarte. Hæld lagen fra artiskokhjerterne, og halvér dem. Fordel peberfrugter og artiskokhjerter på en bageplade med bagepapir. Vend dem med halvdelen af olien, og krydr med salt og peber.
Sæt bagepladen i ovnen i 30 minutter (sammen med kyllingen),til peberfrugterne er møre og let gyldne.
Fordel peberfrugt og artiskokhjerter på et fad, og riv mozzarella over i mindre stykker. Dryp med resten af olien og balsamico, og pynt med basilikum.
Servér kyllingelår med speltkerner og peberfrugt-caprese.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk