Kyllingelår med peberfrugt-caprese

17. januar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Udskift tomaterne i din capresesalat med bagte peberfrugter for en anderledes og fyldig smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Gnid kyllingelårene med olivenolie, timian, salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad. Sæt fadet i ovnen i ca. 35 minutter, eller indtil kyllingelårene er gennemstegt.
Kog speltkernerne efter anvisningen på posen.
Rens peberfrugterne, og skær dem i kvarte. Hæld lagen fra artiskokhjerterne, og halvér dem. Fordel peberfrugter og artiskokhjerter på en bageplade med bagepapir. Vend dem med halvdelen af olien, og krydr med salt og peber.
Sæt bagepladen i ovnen i 30 minutter (sammen med kyllingen),til peberfrugterne er møre og let gyldne.
Fordel peberfrugt og artiskokhjerter på et fad, og riv mozzarella over i mindre stykker. Dryp med resten af olien og balsamico, og pynt med basilikum.
Servér kyllingelår med speltkerner og peberfrugt-caprese.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar