Kyllingelår med mandel-citron-panering
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Finthakkede mandler giver kyllingelårene en ekstra sprød overflade.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær den øverste del af kyllingelårknoglerne, og rens benene med en kniv, så du har et rent ben med kød for enden.
Smut mandlerne. Riv skallen af citronen. Blend mandler, citronskal, salt og peber sammen i en minihakker.
Rør æg og mælk sammen.
Vend kyllingelårene i æggeblandingen, og rul dem derefter i mandelblandingen.
Læg kyllingelårene i en bradepande med bagepapir, og dryp med olie. Steg dem i ovnen ved 180° i ca. 25 minutter.
Tip!
Kyllingelårene passer perfekt på buffeten, men de kan også serveres som et måltid med fx ovnbagte kartofler og en grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk