Kyllingelår med mandel-citron-panering

Finthakkede mandler giver kyllingelårene en ekstra sprød overflade.

Kyllingelår med mandel-citron-panering
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
kyllingelår
16
mandler
100 g
usprøjtet citroner
1
salt
peber
æg
1
mælk
2 spsk.
olivenolie
2 spsk.

Sådan gør du

Skær den øverste del af kyllingelårknoglerne, og rens benene med en kniv, så du har et rent ben med kød for enden.
Smut mandlerne. Riv skallen af citronen. Blend mandler, citronskal, salt og peber sammen i en minihakker.
Rør æg og mælk sammen.
Vend kyllingelårene i æggeblandingen, og rul dem derefter i mandelblandingen.
Læg kyllingelårene i en bradepande med bagepapir, og dryp med olie. Steg dem i ovnen ved 180° i ca. 25 minutter.

Tip!

Kyllingelårene passer perfekt på buffeten, men de kan også serveres som et måltid med fx ovnbagte kartofler og en grøn salat.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'