Kyllingelår med mandel-citron-panering
Finthakkede mandler giver kyllingelårene en ekstra sprød overflade.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- kyllingelår
- 16
- mandler
- 100 g
- usprøjtet citroner
- 1
- salt
- peber
- æg
- 1
- mælk
- 2 spsk.
- olivenolie
- 2 spsk.
Sådan gør du
Skær den øverste del af kyllingelårknoglerne, og rens benene med en kniv, så du har et rent ben med kød for enden.
Smut mandlerne. Riv skallen af citronen. Blend mandler, citronskal, salt og peber sammen i en minihakker.
Rør æg og mælk sammen.
Vend kyllingelårene i æggeblandingen, og rul dem derefter i mandelblandingen.
Læg kyllingelårene i en bradepande med bagepapir, og dryp med olie. Steg dem i ovnen ved 180° i ca. 25 minutter.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner