Kyllingelår med knuste kartofler og pesto
28. maj 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Aftensmaden bliver endnu nemmere, når det hele tilberedes i ét fad – og så er der mindre opvask!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220°. Skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand.
Fordel kartoflerne i et ovnfast fad, og tryk dem flade med en gaffel, så de knuses og dækker bunden af fadet. Dryp en smule olivenolie over kartoflerne, og drys med salt. Fordel skefulde af grøn pesto over kartoflerne. Riv mozzarella i mindre stykker, og fordel dem over fadet.
Dup kyllingelårene tørre, og smør dem ind i olivenolie. Læg lårene over kartoflerne i fadet, og krydr dem godt med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 35 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte og skindet sprødt. Servér med skyllet rucola.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på knuste kartofler
Powered by Froala Editor