Kyllingelår med fennikelsalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Kyllingelårene bliver dejligt sprøde, når de rulles i æg og mandler og steges i ovn.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk ægget let, og vend kyllingelårene heri.
Riv skallen af citronen. Blend mandler, citronskal, salt og peber fint i en minihakker. Rul kyllingelårene i mandelblandingen, og læg dem i en bradepande med bagepapir. Dryp med olien.
Skyl kartoflerne, og skær dem i trekanter. Drys friskhakket timian, chili og salt over, og dryp med olie.
Steg kyllingelår og kartofler i en 180° varm ovn i ca. 30 minutter.
Skræl fenniklen, og skær den i tynde spåner med en skarp kniv eller på et mandolinjern. Skær skallen af melonen, del den i to, og fjern kerner med en ske. Skær melonen i tynde stykker.
Rør en dressing af olivenolie, balsamico, sukker, salt og peber. Vend fennikel, melon og korianderblade i.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk