Kyllingelår, jordskokker og druer i ovn
16. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Kyllingelår, jordskokker og druer smager fantastisk, når det tilberedes sammen i et fad i ovnen. Vindruerne får en god syrlighed og sødme, der passer perfekt til de nøddeagtige jordskokker.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skrub eller skræl jordskokkerne, og skær dem i 1 cm tykke skiver. Læg dem i et ovnfast fad.
Skyl druerne, og vend dem sammen med jordskokkerne. Dryp olie over fadet, krydr med salt og peber, og vend rundt.
Dup kyllingelårene tørre. Rør sennep, honning, olie, finthakket rosmarin, salt og peber sammen.
Smør kyllingelårene ind i blandingen, og læg dem over jordskokkerne.
Hæld bouillon i bunden af fadet, og steg retten i ovnen i 30 minutter, til kyllingelårene er gennemstegte og gyldne.
Skyl rucola, og servér det til kyllingen sammen med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk