Kyllingekødboller med quinoa og kålhummus
De lækre kyllingekødboller er fulde af smag og passer perfekt sammen med den cremede hummus og sprøde salat. Et sundt, nemt og lækkert måltid!

0-30 min.
(0)
14. maj 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- hakket kyllingekød eller kalkunkød
- 350 g
- salt
- 1 tsk.
- squash
- 300 g
- hvidløg
- 1 fed
- usprøjtet citroner
- ½
- kruspersille
- 1 spsk.
- kogt quinoa
- 150 g
- salatost
- 150 g
- peber
- frisk grønkål
- 75 g
- hummus
- 75 g
- groft brød
- 150 g
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Rør kødet sejt med salt.
Skyl og riv halvdelen af squashen. Pil og knus hvidløg. Riv skallen af citronen. Skyl og hak persille.
Rør kogt quinoa, hvidløg, citronskal, squash, persille og halvdelen af osten smuldret i mindre stykker godt i farsen, krydr med peber, og form den til små kødboller.
Læg kødbollerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem gyldne i 8-10 minutter.
Skyl og hak grønkålen. Blend hummussen med halvdelen af grønkålen, og smag til.
Skær resten af squashen i halve skiver, og bland dem med resten af grønkålen og salatosten. Servér salaten til kødbollerne sammen med hummus og brød.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner