Kyllingekødboller med quinoa og kålhummus

De lækre kyllingekødboller er fulde af smag og passer perfekt sammen med den cremede hummus og sprøde salat. Et sundt, nemt og lækkert måltid!

Kyllingekødboller med quinoa og kålhummus
0-30 min.

(0)

14. maj 2019 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
hakket kyllingekød eller kalkunkød
350 g
salt
1 tsk.
squash
300 g
hvidløg
1 fed
usprøjtet citroner
½
kruspersille
1 spsk.
kogt quinoa
150 g
salatost
150 g
peber
frisk grønkål
75 g
hummus
75 g
groft brød
150 g

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Rør kødet sejt med salt.
Skyl og riv halvdelen af squashen. Pil og knus hvidløg. Riv skallen af citronen. Skyl og hak persille.
Rør kogt quinoa, hvidløg, citronskal, squash, persille og halvdelen af osten smuldret i mindre stykker godt i farsen, krydr med peber, og form den til små kødboller.
Læg kødbollerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem gyldne i 8-10 minutter.
Skyl og hak grønkålen. Blend hummussen med halvdelen af grønkålen, og smag til.
Skær resten af squashen i halve skiver, og bland dem med resten af grønkålen og salatosten. Servér salaten til kødbollerne sammen med hummus og brød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'