Kyllingekødboller i karrysauce med grøntsager

Prøv at lave en variant af boller i karry med kyllingekød og inspiration fra det asiatiske køkken. Spiser I forskudt, kan karrysaucen sagtens stå og simre på komfuret, til alle har spist deres portion.

Kyllingekødboller i karrysauce med grøntsager
31-60 min.

(1)

November 27, 2020 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tallerken med boller i karry, æble og broccoli - med en tekst der foreslår at spise boller i karry til aftensmad

Må vi foreslå? Boller i karry er en gammel klassiker, der stadig smager skønt. Specielt her, hvor retten er tilsat lidt friskt sprødt og sursødt. Find opskriften her: Klassisk boller i karry.

Måske du også kan li'