Kyllingekødboller i karrysauce med grøntsager
Prøv at lave en variant af boller i karry med kyllingekød og inspiration fra det asiatiske køkken. Spiser I forskudt, kan karrysaucen sagtens stå og simre på komfuret, til alle har spist deres portion.
![Kyllingekødboller i karrysauce med grøntsager](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/kyllingekodboller-i-karrysauce-med-grontsager_9144.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5000000000000001&fp-y=0.288972196188691&fp-z=1)
31-60 min.
(1)
November 27, 2020 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Må vi foreslå? Boller i karry er en gammel klassiker, der stadig smager skønt. Specielt her, hvor retten er tilsat lidt friskt sprødt og sursødt. Find opskriften her: Klassisk boller i karry.