Kyllingekarbonader med kartofler og smørsauce
9. oktober 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Karbonader eller krebinetter? Uanset hvad du kalder dem, er denne variant af kyllingefars et hit!
Ingredienser
Sådan gør du
Form kyllingefarsen til 4 bøffer. Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken. Vend først bøfferne i æg og dernæst i rasp. Steg kyllingekarbonader i smør på en pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Skrub de nye kartofler, og kog dem i saltet vand, til de netop er møre.
Smelt smørret i en gryde. Skyl og hak persillen fint. Vend den i smørret, og smag til med salt og peber.
Servér kyllingekarbonaderne med nye kartofler og smørsauce med persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på karbonader
Powered by Froala Editor