Kyllingekarbonader med kartofler og smørsauce

9. oktober 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Karbonader eller krebinetter? Uanset hvad du kalder dem, er denne variant af kyllingefars et hit!

Ingredienser

Sådan gør du

Form kyllingefarsen til 4 bøffer. Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken. Vend først bøfferne i æg og dernæst i rasp. Steg kyllingekarbonader i smør på en pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Skrub de nye kartofler, og kog dem i saltet vand, til de netop er møre.
Smelt smørret i en gryde. Skyl og hak persillen fint. Vend den i smørret, og smag til med salt og peber.
Servér kyllingekarbonaderne med nye kartofler og smørsauce med persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar