Kyllingegryde med svampe og oliven

5. maj 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Den klassiske kyllingeret "chicken cacciatore" er kendt fra italienske jægerkredse. Her er den serveret med kantareller og oliven for ekstra umamismag.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun kyllingelårene i olie på begge sider i en gryde. Tag dem op.
Pil løgene, og skær dem i strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Skyl bladselleriene, og skær dem i skiver. Svits det hele i gryden i et par minutter.
Rens champignonerne, skær dem i halve, og steg dem i gryden i ca. 5 minutter, til de får en smule farve. Tilsæt tørrede kantareller, tomatpuré, hvidvin, hakkede tomater og rosmarin. Lad det simre i 10 minutter.
Tilsæt kyllingelår og oliven, og lad det simre i yderligere 30 minutter. Smag til med salt og peber.
Kog perlebyggen efter emballagens anvisninger. Skyl og tør salaten. Servér kyllingegryden med perlebyg og salat.

Tip!

Perlebyg kan erstattes med pasta.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar