Kyllingegryde med hoisinsauce og ris

29. januar 2021 af .

Foto: Peter Kam

Er du vild med asiatisk mad, har hoisinsauce potentiale til at blive din nye bedste ven i køkkenet. Kombiner den med grøntsager, kylling og ris, så er aftensmaden færdig på et øjeblik.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl blomkålen, og skær den i små buketter. Steg blomkålen i en pande med 1 spsk. olie i ca. 12 minutter, så blomkålen stadigvæk har bid. Læg blomkålen til side.
Skær kyllingen i mindre stykker. Steg kyllingen i en pande med 1 spsk. olie i ca. 10 minutter, eller til den er gennemstegt.
Kog ris i en gryde efter anvisning på pakken.
Hæld blomkål og hoisinsauce i panden med kylling, og smag saucen til med salt og peber.
Skyl forårsløg, og fjern toppen og bunden. Skær forårsløg i skiver på skrå, og drys over retten. Servér kyllingen med ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar