Kyllingegryde med hoisinsauce og ris
29. januar 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Er du vild med asiatisk mad, har hoisinsauce potentiale til at blive din nye bedste ven i køkkenet. Kombiner den med grøntsager, kylling og ris, så er aftensmaden færdig på et øjeblik.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl blomkålen, og skær den i små buketter. Steg blomkålen i en pande med 1 spsk. olie i ca. 12 minutter, så blomkålen stadigvæk har bid. Læg blomkålen til side.
Skær kyllingen i mindre stykker. Steg kyllingen i en pande med 1 spsk. olie i ca. 10 minutter, eller til den er gennemstegt.
Kog ris i en gryde efter anvisning på pakken.
Hæld blomkål og hoisinsauce i panden med kylling, og smag saucen til med salt og peber.
Skyl forårsløg, og fjern toppen og bunden. Skær forårsløg i skiver på skrå, og drys over retten. Servér kyllingen med ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk