Kyllingegryde med bladselleri, æbler og druer

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Sæt bare gryden direkte på bordet, så dine medspisere selv kan forsyne sig. Servér gerne sammen med brød, ris eller kartofler.

Bemærk
Simretid: Ca. 40 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingen i mindre stykker. Brun dem i olie i en stor stegegryde. Krydr med salt og peber. Pil skalotteløg, og brun dem med i gryden hele.
Hæld hvidvin på, og kog vinen ind til den halve mængde.
Tilsæt bouillon, timian og laurbærblade. Rens og snit bladselleri, og lad det simre med i gryden under låg ved svag varme i ca. 40 minutter.
Skyl æblerne, og skær dem i både. Skyl druerne. Lad begge dele simre med i gryden i ca. 10 minutter.
Fisk laurbærblade og timiankviste op af gryden.
Smag retten til, og drys med friskhakket persille eller estragon. Servér sammen med brød, kartofler eller ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar