Kyllingegryde med bladselleri, æbler og druer
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Sæt bare gryden direkte på bordet, så dine medspisere selv kan forsyne sig. Servér gerne sammen med brød, ris eller kartofler.
Bemærk
Simretid: Ca. 40 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingen i mindre stykker. Brun dem i olie i en stor stegegryde. Krydr med salt og peber. Pil skalotteløg, og brun dem med i gryden hele.
Hæld hvidvin på, og kog vinen ind til den halve mængde.
Tilsæt bouillon, timian og laurbærblade. Rens og snit bladselleri, og lad det simre med i gryden under låg ved svag varme i ca. 40 minutter.
Skyl æblerne, og skær dem i både. Skyl druerne. Lad begge dele simre med i gryden i ca. 10 minutter.
Fisk laurbærblade og timiankviste op af gryden.
Smag retten til, og drys med friskhakket persille eller estragon. Servér sammen med brød, kartofler eller ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk