Kyllingegryde med æbler, kartofler og honning
16. marts 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Saftig og smagfuld ret med sødme fra æbler og æblemost.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løgene, og skær dem i både. Skrub kartoflerne, og skær dem i halve.
Brun kyllingefileterne i olie i en gryde, og krydr med sennep, honning, salt og peber. Tilsæt løgbåde, kartofler, timian og æblemost, og lad det simre under låg i 15 minutter.
Skyl æblerne, skær dem i både, og hæld dem i gryden. Lad dem stege med i et par minutter, til æblerne bliver møre, men ikke koger ud. Smag til med salt og peber.
Skyl og hak persillen, og drys den over kyllingegryden. Servér evt. med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk