Kyllingegryde med æbler, kartofler og honning

16. marts 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Saftig og smagfuld ret med sødme fra æbler og æblemost.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løgene, og skær dem i både. Skrub kartoflerne, og skær dem i halve.
Brun kyllingefileterne i olie i en gryde, og krydr med sennep, honning, salt og peber. Tilsæt løgbåde, kartofler, timian og æblemost, og lad det simre under låg i 15 minutter.
Skyl æblerne, skær dem i både, og hæld dem i gryden. Lad dem stege med i et par minutter, til æblerne bliver møre, men ikke koger ud. Smag til med salt og peber.
Skyl og hak persillen, og drys den over kyllingegryden. Servér evt. med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar