Kyllingefrikassé med grønt
27. august 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Frikassé er egentlig bare et finere ord for gryderet med hvid sauce. Her er det kylling og masser af grøntsager, der serveres med en smagfuld flødesauce.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand. Kog kyllingefileterne i bouillonen under låg i 14 minutter.
Tag kødet op, skær det i mundrette bidder, og hold det varmt.
Skær forårsløgene i 2-3 stykker, halvér ærterne på langs, bræk den træede ende af aspargesene, og kassér enderne.
Hæld forårsløg, sugarsnaps, asparges, ærter og fløde i gryden med bouillon, og lad det simre i 2 minutter.
Tag grønsagerne op, og anret dem på 2 tallerkner sammen med kyllingen.
Kog saucen igennem, og smag til med salt og peber. Hæld den over grøntsagerne og kyllingen, pynt med kørvel, og servér med kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk