Kyllingefrikadeller med stuvet spidskål

Skønne frikadeller lavet af kylling, så de er dejligt magre – her serveret med den traditionelle omgang stuvet spidskål.

Kyllingefrikadeller med stuvet spidskål
31-60 min.

(2)

May 31, 2018 af Susanne PalmqvistFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Spidskål har en blid smag af forår og sommer og er ikke så ”tætpakket” som andre kåltyper. Under de mørke dækblade gemmer sig en masse løse, lyse kålblade, som kan bruges rå i salater, eller som kan dampes eller steges og serveres som tilbehør til både fisk og kød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Se også: Lækker opskrift på sunde kyllingefrikadeller

Tallerken fyldt med sprødstegte frikadeller.

Må vi foreslå? Dunser bliver spist til hverdag og fest med velbehag af rigtig mange danskere, de er tæt på at være vores nationalret. Få dem her: Klassiske frikadeller.

Måske du også kan li'