Kyllingefrikadeller med spinat og tomatsauce

Spinaten giver de lækre kyllingefrikadeller en flot grøn farve. Spis dem sammen med tomatsauce, frisk spinat og pasta.

Kyllingefrikadeller med spinat og tomatsauce
0-30 min.

(0)

6. august 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck

Ingredienser

personer
kyllingebrystfilet
500 g
frisk babyspinat
200 g
æg
1
salt
peber
olivenolie til stegning
1 spsk.

Tomatsauce

tomatsauce
10 dl
tørret oregano
1 spsk.
balsamicoeddike
2 spsk.
salt
peber

Tilbehør

pasta
400 g

Sådan gør du

Skær kyllingefilet i mindre stykker, og læg dem i en blender.
Skyl og tør spinaten, og blend halvdelen af spinaten sammen med kyllingekødet, æg, salt og peber til en jævn fars.
Form farsen til små frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 4 minutter ved middel varme, til de er netop gennemstegte.

Tilbehør

Kog pasta efter anvisningen på pakken.

Tomatsauce

Varm tomatsauce, oregano og balsamico op i en gryde, og smag til med salt og peber.
Anret den friske, afdryppede pasta med kyllingefrikadeller, tomatsauce og resten af spinatbladene.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'