Kyllingefrikadeller med spinat og tomatsauce

6. august 2018 af .

Foto: Line Falck

Spinaten giver de lækre kyllingefrikadeller en flot grøn farve. Spis dem sammen med tomatsauce, frisk spinat og pasta.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingefilet i mindre stykker, og læg dem i en blender.
Skyl og tør spinaten, og blend halvdelen af spinaten sammen med kyllingekødet, æg, salt og peber til en jævn fars.
Form farsen til små frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 4 minutter ved middel varme, til de er netop gennemstegte.
Kog pasta efter anvisningen på pakken.
Varm tomatsauce, oregano og balsamico op i en gryde, og smag til med salt og peber.
Anret den friske, afdryppede pasta med kyllingefrikadeller, tomatsauce og resten af spinatbladene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar