Kyllingefrikadeller med spinat og tomatsauce
Spinaten giver de lækre kyllingefrikadeller en flot grøn farve. Spis dem sammen med tomatsauce, frisk spinat og pasta.

0-30 min.
(0)
6. august 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
- kyllingebrystfilet
- 500 g
- frisk babyspinat
- 200 g
- æg
- 1
- salt
- peber
- olivenolie til stegning
- 1 spsk.
Tomatsauce
- tomatsauce
- 10 dl
- tørret oregano
- 1 spsk.
- balsamicoeddike
- 2 spsk.
- salt
- peber
Tilbehør
- pasta
- 400 g
Sådan gør du
Skær kyllingefilet i mindre stykker, og læg dem i en blender.
Skyl og tør spinaten, og blend halvdelen af spinaten sammen med kyllingekødet, æg, salt og peber til en jævn fars.
Form farsen til små frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 4 minutter ved middel varme, til de er netop gennemstegte.
Tilbehør
Kog pasta efter anvisningen på pakken.
Tomatsauce
Varm tomatsauce, oregano og balsamico op i en gryde, og smag til med salt og peber.
Anret den friske, afdryppede pasta med kyllingefrikadeller, tomatsauce og resten af spinatbladene.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner