Kyllingefrikadeller med spinat og tomatsauce
6. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Spinaten giver de lækre kyllingefrikadeller en flot grøn farve. Spis dem sammen med tomatsauce, frisk spinat og pasta.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingefilet i mindre stykker, og læg dem i en blender.
Skyl og tør spinaten, og blend halvdelen af spinaten sammen med kyllingekødet, æg, salt og peber til en jævn fars.
Form farsen til små frikadeller, og steg dem i olie på en pande i ca. 4 minutter ved middel varme, til de er netop gennemstegte.
Kog pasta efter anvisningen på pakken.
Varm tomatsauce, oregano og balsamico op i en gryde, og smag til med salt og peber.
Anret den friske, afdryppede pasta med kyllingefrikadeller, tomatsauce og resten af spinatbladene.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk