Kyllingefrikadeller med kartofler og ærtemos

25. september 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Skift de klassiske svinefrikadeller ud med hakket kyllingekød. Det er et let og smagfuldt alternativ.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør en fars af kyllingekød, æg, friskrevet parmesan, salt og peber i en skål. Pil og pres hvidløget. Riv guleroden fint. Rør hvidløg og revet gulerod i farsen. Lad den hvile i køleskabet i 30 minutter.
Hæld kogende vand over ærterne i en sigte, så de tør op. Hæld dem i en skål sammen med cremefraiche, og mos dem til en grov dip med en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Skrub de nye kartofler, og kog dem i saltet vand i ca. 15 minutter, til de er møre.
Form kyllingefarsen til små frikadeller, og steg dem i smør og/eller olie på alle sider i en pande, til de er gyldne og gennemstegte.
Servér kyllingefrikadellerne med nye kartofler og ærtemos.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar