Annonce

Kyllingefrikadeller med frisk råkostsalat

Kyllingefrikadeller med frisk råkostsalat
31-60 min.

(1)

January 15, 2020 af AnnonceFoto: Annonce

Har du mod på at udfordre familiefavoritterne? Så er denne opskrift på kyllingefrikadeller et sikkert hit - også til de mindste ved spisebordet. Her sparer du både tid i køkkenet, og retten er nem at lave. Se i videoen herunder, hvordan du gør.


INSPIRATION TIL NYE LIVRETTER

Et af de officielle kostråd fra Fødevarestyrelsen er, at du skal spise varieret. I en presset hverdag er det dog lettere sagt end gjort, og fantasiniveauet er næppe altid på sit højeste i småbørnsfamilier.

Den nemmeste måde at få mere variation ind i hverdagskosten er ved at gentænke livretterne. Så kan du nemt få mere fjerkræ, fisk og grøntsager ind i aftensmaden.

At sammensætte en madplan, der imødekommer hele familien (plus kræsenheder og livretter) kan være en udfordring. En måltidskasse med mulighed for fleksibilitet gør det nemt at sammensætte en ugentlig madplan, der følger alle tommelfingerreglerne for sund og varieret kost – for både børn og voksne.


SÅDAN KAN DU UDFORDRE DINE MADVANER

  • Din krop har brug for en bred vifte af næringsstoffer for at fungere bedst muligt. Tænk i farver og tallerkeninddelinger, og hav en plan, så du undgår at falde i de samme retter igen og igen.                           
  • Udnyt alle de flotte farver i en varieret kost, og vær kreativ med din anretning, så både voksne og børn får mulighed for at spise med øjnene først.
  • Få hele familien med på nye varierede retter ved at lade børnene være med til at udvælge retterne i måltidskassen, og tag dem med i køkkenet.

RETNEMT - MÅLTIDSKASSEN DU SELV SAMMENSÆTTER

Hos RetNemt kan du sammensætte din måltidskasse, så den matcher lige netop dine ønsker. Hver uge kan du frit vælge mellem 12 nye retter, der tager ca. 30 minutter at tilberede, og du kan klikke de madvarer fra, som du eller familien ikke er så vild med. Ved hver ret kan du vælge, hvor mange personer der skal spise med. Så hvis du får gæster, kan du nemt tilføje flere portioner.
Læs mere på retnemt.dk.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Du kan nemt gøre lidt mere ud af anretningen ved at sætte kyllingefrikadellerne på et spyd inden servering.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'