Annonce

Kyllingefrikadeller med frisk råkostsalat

15. januar 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 minutter, til de er møre.
Skyl og hak persille. Pil og pres hvidløg. Rør kylling, hvidløg, salt, peber, rasp, æg og persille til en jævn fars.
Form farsen med en ske. Steg dellerne i lidt olie på en pande ca. 6 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Pisk ¼ af mælken og mel til en jævning i en tykbundet gryde. Pisk resten af mælken i. Bring saucen i kog under piskning, og lad den småkoge ca. 5 minutter.
Bland smørret i. Smag til med salt og peber, og vend skyllet og hakket persille i saucen.
Skræl gulerødderne. Skyl æblet, fjern kernehuset og skær æblet i kvarter. Riv begge dele groft. Vend gulerod, æble og rosiner med appelsinsaft.
Servér kartoflerne med kyllingefrikadeller, råkostsalat og persillesauce.

Tip!

Du kan nemt gøre lidt mere ud af anretningen ved at sætte kyllingefrikadellerne på et spyd inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar