Kyllingefad med peberfrugtsalsa og spinatpasta
10. december 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Når kyllingekødet tilberedes sammen med tomater og peberfrugt i ovnen, bliver retten ekstra saftig og smagfuld.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Smør et ovnfad med olie, og læg kyllingebrystfileterne i fadet. Krydr dem med spidskommen, koriander, salt og peber.
Skyl tomaterne, hak dem groft, og afdryp dem i en sigte. Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Pil og hak rødløget fint. Skyl chilien, og hak den fint. Skyl og hak persillen, og tag lidt fra til pynt.
Bland tomat, peberfrugt, rødløg, chili og persille sammen i en skål, dryp med limesaft, og krydr med salt.
Fordel salsaen over kyllingen i fadet, og drys med revet cheddar. Sæt fadet i ovnen i ca. 25 minutter, til kyllingen er mør og gennemstegt.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Afdryp.
Servér kyllingefadet med frisk pasta, og drys med persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk