Kyllingefad med peberfrugtsalsa og spinatpasta

10. december 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Når kyllingekødet tilberedes sammen med tomater og peberfrugt i ovnen, bliver retten ekstra saftig og smagfuld.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Smør et ovnfad med olie, og læg kyllingebrystfileterne i fadet. Krydr dem med spidskommen, koriander, salt og peber.
Skyl tomaterne, hak dem groft, og afdryp dem i en sigte. Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Pil og hak rødløget fint. Skyl chilien, og hak den fint. Skyl og hak persillen, og tag lidt fra til pynt.
Bland tomat, peberfrugt, rødløg, chili og persille sammen i en skål, dryp med limesaft, og krydr med salt.
Fordel salsaen over kyllingen i fadet, og drys med revet cheddar. Sæt fadet i ovnen i ca. 25 minutter, til kyllingen er mør og gennemstegt.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Afdryp.
Servér kyllingefadet med frisk pasta, og drys med persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar