Kyllingefad med pasta, tomat og mozzarella
11. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Få aftensmaden på bordet i en fart med denne skønne opskrift på kyllingefad med tomatsauce og mozzarella. Servér med frisk pasta og oregano.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Fordel tomatsaucen i et ovnfast fad.
Læg kyllingefileterne oven i saucen, dryp dem med olie, og krydr med salt og peber.
Skær mozzarella i skiver, og fordel dem over kyllingefileterne.
Sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter, til kyllingekødet er gennemstegt, og osten er smeltet og let gylden.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Servér kyllingen med pasta, og pynt med oregano.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lækker cremet mac'n'cheese