Kyllingeconsommé med kødboller
30. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Consommé er en klar suppe, der laves af boillion eller find. Her serveres den porrer og kødboller lavet af kyllingekød. Nem og lækker ret!
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kyllingekødet sejt med salt. Tilsæt æg, rasp, presset hvidløg, hakket persille og peber.
Saml farsen med danskvand. Lad farsen hvile. Rens porren, og skær den i skiver.
Kog bouillonen op i en gryde. Form farsen til boller.
Læg dem i den varme bouillon et par stykker ad gangen. Lad dem koge i 3 minutter.
Tilsæt porrer, og lad det koge op. Servér kyllingesuppen med kyllingebollerne i, og pynt med persille. Servér evt. brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk