Kyllingeburger med serrano og honning-senneps-mayo
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Giv den klassiske hamburger kamp til stregen! Denne lækre sag med kylling vil garanteret bringe lykke hele vejen omkring bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg serranoskiverne sprøde på en tør stegepande, og læg dem til side på et stykke køkkenrulle.
Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem på den ene side i lidt smør og/eller olivenolie på en pande, indtil de er flot gyldne.
Vend kyllingefileterne på panden, og læg 1 skive ost på hvert stykke. Lad dem stege, til kødet er gennemstegt, og osten smeltet.
Rør mayonnaise, dijonsennep og honning sammen i en lille skål, og smag dressingen til med salt og peber
Lun ciabattabollerne i en 200° varm ovn. Skær avocadoer og rødløg i skiver. Skyl og del hjertesalatbladene.
Smør bollerne med honning-senneps-mayo, og fyld dem med grønt, kylling og sprød skinke. Servér straks.
Tip!
Brug ristet groft toastbrød, hvis du vil lave kyllingesandwich i stedet for burgere.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Har du prøvet: Verdens bedste hamburger i brioche-burgerbolle