Kyllingebryst og frisk rødkålssalat med perlebyg
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Saftig kylling og farverig salat med friske frugter giver humøret et skub i den helt rigtige retning.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog perlebyg som anvist på pakken. Hæld vandet fra, og lad dem køle af.
Skær æbler og figner i tynde både. Skræl appelsinerne, og skær dem i fileter.
Snit rødkålen helt fint, og vend den med skyllede persilleblade og perlebyg.
Pres saften af appelsinen. Rør appelsinsaft, olie, honning, salt og peber sammen, og vend dressingen i salaten.
Drys med valnødder og smuldret gedeost. Krydr med salt og peber.
Steg kyllingefileterne på begge sider i olie på en pande. Skru ned for varmen, og gennemsteg dem. Krydr dem med salt og peber.
Skær kyllingebrystfileterne i skiver på skrå, og servér med rødkålssalaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk