Kyllingebryst og frisk rødkålssalat med perlebyg

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Saftig kylling og farverig salat med friske frugter giver humøret et skub i den helt rigtige retning.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog perlebyg som anvist på pakken. Hæld vandet fra, og lad dem køle af.
Skær æbler og figner i tynde både. Skræl appelsinerne, og skær dem i fileter.
Snit rødkålen helt fint, og vend den med skyllede persilleblade og perlebyg.
Pres saften af appelsinen. Rør appelsinsaft, olie, honning, salt og peber sammen, og vend dressingen i salaten.
Drys med valnødder og smuldret gedeost. Krydr med salt og peber.
Steg kyllingefileterne på begge sider i olie på en pande. Skru ned for varmen, og gennemsteg dem. Krydr dem med salt og peber.
Skær kyllingebrystfileterne i skiver på skrå, og servér med rødkålssalaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar