Kyllingebryst med søde kartofler og grøntsagsstave
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Denne sunde ret med kyllingebryst og masser af grøntsager er lige til at servere på en travl hverdag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°.
Skræl kartoflerne, og skær dem i grove stykker. Fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med chiliflager, spidskommen og salt. Steg de søde kartofler i ovnen i 30 minutter.
Brun kyllingefileterne på begge sider i olie på en (grill)pande. Krydr med timian, salt og peber. Lad dem stege færdig i ovnen sammen med kartoflerne de sidste 10 minutter.
Skyl agurk og bladselleri. Skræl gulerødderne. Skær grøntsagerne i stave.
Pres saften af citronen. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og servér den som tilbehør til retten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk