Kyllingebryst med søde kartofler og grøntsagsstave

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Denne sunde ret med kyllingebryst og masser af grøntsager er lige til at servere på en travl hverdag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Skræl kartoflerne, og skær dem i grove stykker. Fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med chiliflager, spidskommen og salt. Steg de søde kartofler i ovnen i 30 minutter.
Brun kyllingefileterne på begge sider i olie på en (grill)pande. Krydr med timian, salt og peber. Lad dem stege færdig i ovnen sammen med kartoflerne de sidste 10 minutter.
Skyl agurk og bladselleri. Skræl gulerødderne. Skær grøntsagerne i stave.
Pres saften af citronen. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og servér den som tilbehør til retten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar