Kyllingebryst med søde kartofler og grøntsagsstave

Denne sunde ret med kyllingebryst og masser af grøntsager er lige til at servere på en travl hverdag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Skræl kartoflerne, og skær dem i grove stykker. Fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med chiliflager, spidskommen og salt. Steg de søde kartofler i ovnen i 30 minutter.
Brun kyllingefileterne på begge sider i olie på en (grill)pande. Krydr med timian, salt og peber. Lad dem stege færdig i ovnen sammen med kartoflerne de sidste 10 minutter.
Skyl agurk og bladselleri. Skræl gulerødderne. Skær grøntsagerne i stave.
Pres saften af citronen. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og servér den som tilbehør til retten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar