Kyllingebryst med peberfrugtsauce og tomatsalat
24. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Saftig kylling med tomatsalat og peberfrugtsauce – brug den krydrede sauce som dip til kartoflerne. Hvis der er noget i overskud, kan du bruge den i sandwicher til madpakken.
Ingredienser
Sådan gør du
Pensl kyllingefileterne med olie, og steg dem på en (grill)pande i ca. 7 minutter på hver side.
Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Pil løget, og skær det i tynde skiver.
Pluk basilikumbladene, og vend dem sammen med tomater, løg og olie. Krydr med salt og peber.
Skrub kartoflerne, og læg dem i en gryde med letsaltet vand tilsat skiver af citron. Kog kartoflerne under låg i ca. 25 minutter.
Hæld vandet fra, og lad kartoflerne trække under låg i gryden. Drys kartoflerne med flagesalt inden servering.
Rens peberfrugten, og skær den i grove stykker. Blend den i en foodprocessor.
Rens og snit chilien. Pil hvidløg. Blend chili og hvidløg sammen med peberfrugterne.
Hæld eddike og olie ved, og blend, til saucen er let tyk. Justér evt. med lidt vand. Smag til med paprika, salt og peber.
Servér de stegte kyllingefileter med salte kartofler, tomatsalat og peberfrugtsauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk