Kyllingebryst med pasta og ristet broccoli
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
En nem opskrift på gennemstegt og saftig kylling med ristet broccoli i en god sauce lavet på flødeost og hønsebouillon. Broccoli er i øvrigt fyldt med gode kostfibre og rig på b-vitaminer.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring en stor gryde vand i kog. Tilsæt salt, og kog pastaen i det antal minutter, som er angivet på emballagen.
Steg kyllingebrysterne på begge sider i lidt olie på en stor pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Skyl broccolien, og skær i mindre buketter. Rist dem ved høj varme i lidt olie på en pande. Skyl kikærterne i en sigte, og bland dem med broccolien på panden.
Tilsæt bouillon, flødeost og presset hvidløg, og rør, mens du bringer retten i kog.
Skær kyllingebrysterne i skrå skiver, og server med ristet broccoli, pasta, pinjekerner og et drys hakket persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk