Kyllingebryst med pasta og ristet broccoli

En nem opskrift på gennemstegt og saftig kylling med ristet broccoli i en god sauce lavet på flødeost og hønsebouillon. Broccoli er i øvrigt fyldt med gode kostfibre og rig på b-vitaminer.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring en stor gryde vand i kog. Tilsæt salt, og kog pastaen i det antal minutter, som er angivet på emballagen.
Steg kyllingebrysterne på begge sider i lidt olie på en stor pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Skyl broccolien, og skær i mindre buketter. Rist dem ved høj varme i lidt olie på en pande. Skyl kikærterne i en sigte, og bland dem med broccolien på panden.
Tilsæt bouillon, flødeost og presset hvidløg, og rør, mens du bringer retten i kog.
Skær kyllingebrysterne i skrå skiver, og server med ristet broccoli, pasta, pinjekerner og et drys hakket persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar