Kyllingebryst med hummus og peberfrugtsalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Mør kylling med cremet og fyldig hummus er et lækkert og nemt aftensmåltid, alle vil kunne lide.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland spidskommen, koriander og finthakket chili sammen med solsikkeolien.
Vend kyllingefileterne heri, og steg dem på en pande i 8 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Rens peberfrugt, tomater og agurk, og skær dem i fine tern. Vend dem med olivenolie, salt, peber og plukket koriander.
Åbn dåsen med kikærter, skyl dem med koldt vand i en sigte, og lad dem dryppe af.
Mos kikærterne med en gaffel sammen med tahin, limesaft og olivenolie. Smag til med knust hvidløg, spidskommen, salt og peber.
Lun pitabrødene, og server dem til kyllingefileterne sammen med peberfrugtsalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk