Kyllingebryst med bacon og flødekartofler
3. december 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Fløde og bacon gør alting bedre! Her er kartoflerne bagt med fløde og baconen viklet omkring kyllingekødet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver. Pil og hak løget fint. Pil og pres hvidløget. Hak timian fint.
Læg kartoffelskiver, løg, hvidløg og timian i et smurt ovnfad. Drys med muskatnød, salt og peber, og bland godt. Sæt fadet i ovnen i 40 minutter, til overfladen er gylden.
Krydr kyllingebrystfileterne med peber, og vikl baconskiver omkring fileterne. Læg dem i et ovnfad, og bag dem i cirka 20 minutter, til baconen er sprød, og kyllingen er gennemstegt.
Skyl og tør salaten, og servér den til kylling og flødekartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Verdens bedste flødekartofler!
Powered by Froala Editor