Kyllingeboller i karry
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Boller i karry er dejlig comfort food for hele familien. Prøv en version med hakket kyllingekød i stedet for svinekød.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og riv løget, og rør det sammen med kyllingekød, æg, mel, salt og peber til en fars. Form kødboller med en ske.
Kog kødbollerne i en gryde med vand i ca. 10 minutter, til de er gennemkogte.
Kog ris efter pakkens anvisning.
Steg karrypulveret i smør i en stor gryde. Pil og hak løget fint. Skyl æblet, og skær det i tern. Tilsæt løg og æble, og lad det stege med, indtil løgene bliver bløde.
Tilsæt mel, og rør rundt. Hæld bouillon, mælk og fløde i gryden. Lad saucen koge op, og smag den til.
Kom til sidst kødbollerne ned i saucen, og varm dem igennem. Servér med ris, æble skåret i små tern og friskhakket persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk