Kyllinge-kebab-bowl med hummus og løgsalat

19. april 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Kyllinge-kebab-bowl er alt det bedste i én skål! Krydringen er også god til lam, okse og gris.

Ingredienser

Sådan gør du

Tilbered couscous efter anvisningen på pakken.
Rør citronsaft med sukker i en skål. Pil løgene, skær dem i tynde skiver, og vend dem med marinaden. Lad dem trække indtil servering.
Skær kyllingen i tern. Steg dem i olie på en pande i 5-10 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med pillet og fintrevet hvidløg, sambal oelek, oregano, timian og salt.
Skyl agurk og tomater, og skær begge dele i tern. Skyl kålen, og snit den fint. Vend groftplukket persille og mynte med løg og marinade lige inden servering.
Skyl og afdryp kikærterne. Blend kikærter med pillet hvidløg, spidskommen, salt og olie. Smag til med citronsaft, og justér konsistensen med vand.
Anret couscous i 2 skåle. Top med løgsalat, kylling, agurk, tomat, kål, hummus og sambal oelek i små bunker. Servér straks.

Tip!

Køb en færdig hummus, hvis det skal gå stærkt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar