Kyllinge-kebab-bowl med hummus og løgsalat
19. april 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Kyllinge-kebab-bowl er alt det bedste i én skål! Krydringen er også god til lam, okse og gris.
Ingredienser
Sådan gør du
Tilbered couscous efter anvisningen på pakken.
Rør citronsaft med sukker i en skål. Pil løgene, skær dem i tynde skiver, og vend dem med marinaden. Lad dem trække indtil servering.
Skær kyllingen i tern. Steg dem i olie på en pande i 5-10 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med pillet og fintrevet hvidløg, sambal oelek, oregano, timian og salt.
Skyl agurk og tomater, og skær begge dele i tern. Skyl kålen, og snit den fint. Vend groftplukket persille og mynte med løg og marinade lige inden servering.
Skyl og afdryp kikærterne. Blend kikærter med pillet hvidløg, spidskommen, salt og olie. Smag til med citronsaft, og justér konsistensen med vand.
Anret couscous i 2 skåle. Top med løgsalat, kylling, agurk, tomat, kål, hummus og sambal oelek i små bunker. Servér straks.
Tip!
Køb en færdig hummus, hvis det skal gå stærkt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk