Kyllinge-cordon bleu med lækkert tilbehør

Cordon bleu er kød med ost og skinke indeni – det ser imponerende ud på tallerkenen og er slet ikke svært at tilberede. Her er den klassiske ret lavet med kylling og serveret med lækkert tilbehør.

Ingredienser

Udstyr

kødnåle

Sådan gør du

Halvér mozzarellakuglerne. Læg 3 basilikumblade på hvert stykke ost, og vikl serranoskinke omkring ostestykkerne.
Skær en dyb lomme i hver kyllingefilet. Læg forsigtigt ostestykkerne ind i lommerne, og luk hullet med kødnåle.
Pisk æg sammen i en dyb tallerken. Bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken. Hæld mel i en tredje tallerken.
Vend først de fyldte kyllingebrystfileter i mel. Vend dem dernæst i sammenpisket æg og til sidst i rasp.
Steg kyllingestykkerne på en pande i rigeligt smør og olie i ca. 10 minutter på hver side, til de er flot gyldne og gennemstegte.
Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken. Kog de grønne bønner i en gryde i et par minutter, så de stadig er lidt sprøde og har en flot grøn farve.
Skyl dem kort med koldt vand i en sigte, og afdryp. Afdryp pastaen, bland den med bønnerne i en skål, og vend den grønne pesto i.
Servér straks til kyllinge-cordon bleu.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
12. juli 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar