Kyllinge-cordon bleu bagt i ovn
28. juni 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Der er altså ikke ret meget, der overgår et veltilberedt stykke kylling. Det skulle da lige være kylling med oste- og skinkefyld, som i denne ret.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Skær en lille lomme i hver kyllingebrystfilet, og fyld hvert bryst med 1 skive ost og 1 skive skinke.
Pil og skær rødløg i både. Pil hvidløg, og skær dem i skiver. Skyl aubergine, og skær den i grove tern. Skyl squash, halvér den, og skær den i både.
Læg grøntsager og kyllingebrystfileter i et ovnfast fad, krydr med oregano, salt og peber, og dryp med olivenolie. Bag fadet i ovnen i 20 minutter.
Skyl og halvér tomaterne, læg dem i fadet til kyllingen, og sæt fadet tilbage i ovnen endnu 10 minutter.
Servér kyllinge-cordon bleuen med pasta eller lunt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på Cordon Bleu!
Powered by Froala Editor