Kylling tikka masala
Den nemme, indiske gryderet har masser af smag, men uden at være stærk.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter pakkens anvisning.
Skær kyllingefileterne i store tern.<br />
Brun ternene i smør og garam masala-pasta.
Pil og hak løg og hvidløg, og lad dem stege med i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, græsk yoghurt og kokosmælk, og lad retten simre i ca. 15 minutter.
Smag til med citronsaft, garam masala, salt og peber.
Rist mandelflagerne på en tør pande. Lun naanbrødene i ovnen eller på en brødrister. Drys mandelflager og mynteblade over retten, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
27. juli 2019 af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen