Kylling stroganoff med ris

29. januar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En klassisk stroganoff er med strimler af oksekød, men her er en lettere version med fjerkræ.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter pakkens anvisninger.
Skær kyllingebrystfilet og bacon i tern. Pil rødløgene, og skær dem i tynde både. Rens champignonerne, og skær dem i halve.
Steg baconen let sprød i en gryde med olie. Tilsæt kylling, og brun det. Tilsæt rødløg og champignoner, og steg videre i 2 minutter. Krydr med paprika og timian, og steg i yderligere 1 minut. Hæld sennep, bouillon og fløde i gryden, rør rundt. Skru ned, og lad retten småkoge under låg i 15 minutter.
Rør cremefraiche i saucen, og smag til med sukker, salt og peber.
Skyl og hak persillen. Servér kylling stroganoff med ris, og drys med persille.

Tip!

Jævn evt. saucen med lidt maizena rørt ud i mælk, hvis du gerne vil have en tykkere sauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar