Kylling stroganoff med ris
29. januar 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En klassisk stroganoff er med strimler af oksekød, men her er en lettere version med fjerkræ.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter pakkens anvisninger.
Skær kyllingebrystfilet og bacon i tern. Pil rødløgene, og skær dem i tynde både. Rens champignonerne, og skær dem i halve.
Steg baconen let sprød i en gryde med olie. Tilsæt kylling, og brun det. Tilsæt rødløg og champignoner, og steg videre i 2 minutter. Krydr med paprika og timian, og steg i yderligere 1 minut. Hæld sennep, bouillon og fløde i gryden, rør rundt. Skru ned, og lad retten småkoge under låg i 15 minutter.
Rør cremefraiche i saucen, og smag til med sukker, salt og peber.
Skyl og hak persillen. Servér kylling stroganoff med ris, og drys med persille.
Tip!
Jævn evt. saucen med lidt maizena rørt ud i mælk, hvis du gerne vil have en tykkere sauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på bøf stroganoff
Powered by Froala Editor